Jouw carrière

Je hebt door de jaren heen veel ervaring opgedaan of je bent juist een starter in de wereld van de technische automatisering. Je wilt carrière maken en je bent toe aan de volgende stap. Dan is het tijd voor Eye4C, dé plek voor technische professionals die willen groeien.

Professionals met onbedwongen energie, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Hier vind je de ruimte om alles uit jezelf te halen en krijg je de sturing die je helpt verder te groeien. Van welke technische baan gaat jouw hart sneller kloppen?

Tekenaars Eye4C

Engineers in control

Het team bestaat uit getalenteerde “hybride” engineers. Iedere engineer werkt vanuit zijn eigen kracht en persoonlijke interesse. Waar de één graag werkt aan innovatieve projecten vanuit ons mooie kantoor, reist de ander het liefst de hele wereld af om onze klanten te helpen.

Als engineer bij Eye4C krijg je te maken met alle grote automatiseringssystemen zoals SiemensABBRockwell AutomationSchneider Electric, Mitsubishi ElectricEmersonHoneywell en Yokogawa.

 

Onze dienstverlening

Eye4C is een projectorganisatie gespecialiseerd in Automation & Controls en is actief sinds 2006. Onze opdrachtgevers zijn vooruitstrevende en toonaangevende bedrijven die constant zoeken naar vooruitgang op het gebied van technische automatisering. Vanuit ons kantoor in Schiphol-Rijk (Amsterdam) werken we met ruim 25 gedreven collega’s aan multidisciplinaire projecten over de hele wereld.

Begeleiding en coaching

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Regelmatig worden er interne en externe trainen georganiseerd om jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Wij supporten je dan ook bij het behalen van vakgerichte opleidingen, trainingen en certificeringen.

Talent Program Turbomachinery Controls

In samenwerking met onze zusterorganisatie Control-Care organiseren wij een trainingsprogramma op het gebied van turbomachinery controls. Het trainingsprogramma duurt 6 maanden en vormt de basis om straks als turbomachinery specialist aan de slag te gaan.

Tijdens het trainingsprogramma volg je niet alleen interne en externe trainingen, maar ga je ook zo veel mogelijk het veld om praktijkervaring op te doen. Vanaf de start ben je onderdeel van het engineering team en word je gekoppeld aan een buddy engineer om jou zo mogelijk te begeleiden. Ook zal je direct deelnemen aan de lopende projecten.

Na het succesvol afronden van het trainingsprogramma zullen we jou een vaste aanstelling aanbieden en bieden we jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen als een echte specialist.

Wij bieden mogelijkheden in de volgende werkgebieden:

 • Controls Engineering

  Gespecialiseerd in regeltechniek of besturingstechniek. Je past deze techniek toe om systemen te ontwerpen met het gewenste gedrag binnen de regelomgevingen. Bekijk de functies hieronder.

  Controls Engineering vacatures

 • Software Engineering

  Het gehele proces van het omzetten van wensen, problemen of vragen naar concrete software-oplossingen.

  Software Engineering vacatures

 • Electrical Engineering

  Ontwerpen, installeren, beheren en verbeteren van elektrotechnische installaties. Bekijk hieronder alle vacature binnen de Electrical Engineering.

  Electrical Engineering vacatures

 • Mechanical Engineering

  Bedenken van processen en systemen. Je gaat ontwerpen, analyseren en verbeteren. Bekijk de functies hieronder.

  Mechanical Engineering vacatures

 • Project Engineering

  Ontwerpen, inbedrijfname en commissioning binnen projecten. Je gaat de hele wereld over voor de meest uiteenlopende projecten. Bekijk hieronder de functies.

  Project Engineering vacatures

 • Service & Commissioning

  Binnen Service & Commissioning draag je de verantwoordelijkheid voor service & onderhoud op locatie aan systemen van complexe machines. Bekijk de vacatures hieronder.

  Service & Commissioning vacatures

 • Advies & consultancy

  Adviseren van technisch managers, een afdeling of een bedrijf bij een technisch project. Bekijk de functies hieronder.

  Advies & consultancy vacatures

 • Werkvoorbereiding

  Calculeren, ondersteunen en voorbereiden van alle werkzaamheden. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor werktekeningen, planningen en werkinstructies. Bekijk de vacatures hieronder.

  Werkvoorbereiding vacatures

Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer er persoonlijke beschermingsmiddelen nodig zijn, regelt Eye4C dit. Eventueel in samenwerking met de opdrachtgever.

Veilig werken

Eye4C is een VCU gecertificeerde onderneming. Dit betekent dat wij onze medewerkers duidelijke instructies en informatie geven over veilig werken. Daarnaast dragen wij zorg dat je over een VCA beschikt, indien dit voor de opdracht een vereiste is.

Ook een Eye4C professional worden?

Onze consultants helpen u graag. Bel ons op 020 636 2001, mail naar info@eye4c.nl of vul het contactformulier hieronder in.