Over Eye4C

Eye4C is een specialistische partner op het gebied van Automation & Controls.
IMG_9444
Colette_van_Aggelen_Photography_030
Engineer Eye4C

Technische specialisten en bedrijven met elkaar verbinden, dat is onze kracht. Wij zijn continu op zoek naar het meest gedreven talent binnen de industriële automatisering. De kernwaarden van Eye4C zijn kennis, persoonlijk en synergie.

Vanuit ons kantoor in Schiphol-Rijk werken we met ruim 25 gedreven collega’s aan multidisciplinaire projecten voor onze opdrachtgevers in Nederland. Onze opdrachtgevers zijn vooruitstrevende en toonaangevende bedrijven die constant zoeken naar vooruitgang op het gebied van industriële automatisering. Wij helpen hen bij het verbeteren van hun organisatie door hen te koppelen aan slimme professionals.

Eye4C gaat op zoek naar de meest duurzame oplossing voor het vraagstuk op het gebied van Automation & Controls. Door nauw samen te werken met zusterorganisatie Control-Care hebben wij de kennis en expertise om de passende vragen te stellen en hebben wij het juiste antwoord.

Eye4C voert projecten uit voor bedrijven in de industrie, energie, marine, water en infra en zet professionals in die kennis hebben van elektrische installaties, instrumentatie en industriële automatisering.

Control-Care is de wereldwijde specialist voor turbomachinery Automation & Controls projecten.

De bewezen projectmatige aanpak van partner Control-Care vormde de basis voor de gestructureerde aanpak van projecten bij Eye4C.

Eye4C is actief in alle fasen van een project: van definitie, ontwerp en engineering, via programmeren en testen tot en met de inbedrijfstelling en afname in het veld.

De 4 C’s staan voor Controls – Connecting – CareersContracting

Onze missie

Binnen corporate en publieke organisaties in Nederland hoogwaardige en professionele ondersteuning bieden op het gebied van Automation & Controls die bijdraagt aan het realiseren van hun business strategie.

Onze visie

Het is voor organisaties essentieel om de processen zo te optimaliseren dat het best mogelijke resultaat behaald kan worden. Op het gebied van Automation & Controls wordt er telkens gekeken naar verbetering. Eye4C is de verbindende factor tussen de specialisten die zorgen voor deze verbetering en de vraag uit de markt.