Solliciteren

Solliciteren bij Eye4C, hoe ziet dat er nou uit?

Je bent er helemaal klaar voor, je hebt de perfecte job gevonden. Je hebt je cv helemaal ge-update en je bent klaar om te solliciteren. Maar hoe ziet de procedure daarna eruit? Wat gebeurt er precies na het drukken op de ‘solliciteren’ knop? Alle stappen lees je hieronder.

1. Beoordeling van jouw cv

Allereerst wordt jouw cv beoordeeld door een van onze intercedenten. Er wordt een selectie gemaakt en de intercedent neemt telefonisch contact met je op wanneer jouw cv aansluit op de vacature. Ze stelt aanvullende vragen om je beter te leren kennen en ze vertelt je meer over de functie en het bedrijf. Schroom niet om zelf ook vragen te stellen!

2. Kennismaking bij Eye4C op kantoor

Na flink wat telefoontjes maakt de intercedent een keuze wie zij uitnodigt voor een kennismaking op kantoor. Het is belangrijk om in real life kennis te maken. Zo krijg je een goed beeld bij Eye4C en bij de intercedent die jou gaat helpen om de baan binnen te slepen. de intercedent bespreekt dan de verdere procedure en geeft je nog extra tips mee voor een eerste gesprek.

Na het gesprek stelt de intercedent je voor bij het bedrijf.  Ze vertelt haar contactpersoon waarom ze jou geschikt vindt voor de functie en voegt je cv toe.

3. Uitnodiging voor het eerste gesprek

De contactpersoon beoordeelt de ‘voorstellen’ van de intercedent en gelukkig is hij of zij net zo enthousiast over jou. Je mag op gesprek komen! de intercedent belt jou met het goede nieuws. Jullie pakken gelijk de agenda’s erbij om een afspraak in te plannen.

Het gesprek zal plaatsvinden bij het bedrijf. Bereid je goed voor. Dit doe je door de informatie en de tips van de intercedent goed in je op te nemen. Na dit gesprek zal het bedrijf contact opnemen met de intercedent om een terugkoppeling te geven.

4. Het tweede gesprek is een feit

de intercedent belt jou, weer goed nieuws! Het bedrijf nodigt je graag uit voor een tweede gesprek.

En weer gaat het super. Er is een klik en jij ziet jezelf al helemaal zitten in je nieuwe functie. 

5. Je bent aangenomen!

Weer belt de intercedent, je bent aangenomen! Dit verbaast jou natuurlijk helemaal niets. En nu? de intercedent zal je start administratief in orde maken. Ze stemt de laatste zaken af met je nieuwe werkgever.

Je komt nogmaals langs op kantoor voor het tekenen van de overeenkomst. En natuurlijk willen wij jou ook even feliciteren met je nieuwe baan.

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist de volgende stap in jouw carrière gezet.

icon
Contact met ons?
Bel: +31(0) 20 636 2001